Blik op de regio door inzet voucher

Geplaatst op: maart 24, 2023

Het relatief nieuwe bedrijventerrein De Boeg in Oegstgeest huisvest interessante bedrijven. Wethouder Bus brengt er graag een bezoek. Zeker als hij iets kan meebrengen dat het ondernemerschap verder brengt. In dit geval een voucher voor digitalisering van Economie071. Aangevraagd door Bouwbedrijf Engels & Verbiest.

Kans benut

Na een hartelijk ontvangst in het bedrijfsverzamelgebouw waar Engels & Verbiest is gehuisvest, legt Robin Engels uit waarom hij de voucher heeft aangevraagd. ‘Wij werken door heel Nederland, maar eigenlijk weinig in onze eigen gemeente. Dat komt omdat we hier minder bekend zijn. Dat is eigenlijk een gemiste kans’. Zijn compagnon Pieter Verbiest vult aan: ‘Ook hier in de omgeving realiseren wij met onze vakkennis graag mooie projecten. Met behulp van de voucher gaan we ons nu ook richten op potentiële klanten in de regio.’

Versterken

Wethouder Bus is blij met het enthousiasme van beide heren. Hij voegt daar nog een tip aan toe: ‘Zoek niet alleen de verbinding met klanten in de regio, maar leg ook de verbinding met andere bedrijven. Dat kan bijvoorbeeld heel goed via de ondernemersvereniging PVOO. Hoe meer we elkaar als bedrijfsleven weten te vinden, hoe meer we elkaar kunnen versterken.’

Extra informatie

  • Wil je eens sparren over de kansen voor jouw bedrijf? Maak dan een online afspraak van een uur met één van onze mkb-coaches. Een afspraak maak je eenvoudig via het planningssysteem op deze pagina.
  • Benieuwd naar tips van experts en nog meer ervaringen van ondernemers die al een voucher hebben benut? Bekijk dan dit compacte swipe-zine.

Deel dit bericht

Misschien ook interessant

Op 15 april organiseerden wij in samenwerking met de Leiderdorpse Ondernemersvereniging (LOV) een praktische workshop…
Actueel
De volgende voucher ronde opent in oktober….
Actueel

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze projecten via onze digitale nieuwsbrief. 

Schrijf je in voor een van de workshops

Naam(Vereist)
Aanmelden voor workshops(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor deze workshop

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.