Coaching

Wil je jouw digitaliseringskansen bespreken met een coach? Of wil je dat een student direct met jou aan de slag gaat? Plan dan eenvoudig een afspraak in of kom langs bij het DigiFieldLab.

Coaching door mkb-coaches

Maak een afspraak met onze allround mkb-coach Dwayne van der Klugt om jouw digitaliseringskansen te verkennen. Wil je een afspraak over Digital Marketing? Maak dan een afspraak met Alexis van Dam. Wil je specifiek een gesprek over cyber security? Maak dan een afspraak met Niels van Gijzen.

Plan een coachgesprek in met Dwayne via deze link. Gesprekken met Alexis en Niels kunnen aangevraagd worden via info@digitaliseringwerkt.nl

Dwayne van der Klugt, projectleider ‘Laat digitalisering voor je werken’: 

‘Digitalisering is een breed begrip en voor iedere onderneming levert dit andere kansen of bedreigingen op. Als jij op zoek bent naar een coach die jouw wegwijs kan maken in dat oerwoud aan mogelijkheden, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Samen bekijken we welke onderdelen van jouw bedrijf cruciaal zijn en of daar digitaliseringkansen liggen’

Alexis van Dam, docent Marketing & Sales aan de HvA en Marketing & Sales specialist: 

‘Digital Marketing kan leiden tot extra omzet, maar goede resultaten behalen met jouw website en social media is een continue proces, want ook jouw concullega’s zitten niet stil. Of jij nu de eerste stappen wilt zetten met het benaderen van klanten op LinkedIn of juist de laatste kennis wil hebben over SEO en SEA, ik sta je graag te woord. Dankzij mijn brede kennis kan ik je vast een heel eind op weg helpen in de wereld van Digital Marketing’.

Niels van Gijzen is Ethical Hacker: 

‘Cybersecurity hoeft niet moeilijk of enorm technisch te zijn. Er is een groot aantal vlakken waar een hoop te winnen is. Ik help niet alleen met het inzichtelijk maken van de huidige staat van uw beveiliging. Ook leg ik in begrijpelijke taal uit welke maatregelen er getroffen kunnen worden om zoveel mogelijk risico’s in te dekken. Het maakt niet uit of je enorm technisch bent of juist helemaal niet, een hele hoop vragen hebt of maar eentje. Ik leg alles duidelijk uit, zodat u zich weer rustig kan concentreren op uw bedrijf!’

Coaching door studenten – DigiFieldLab

Studenten helpen ondernemer
Laat je coachen door een student

In 2024 heb jij als ondernemer de mogelijkheid om gebruik te maken van de kennis en kunde van studenten van mboRijland. Een groepje studenten staat klaar om je direct te helpen met alle vragen omtrent:

  • bouwen, aanpassen, advies websites gebouwd in een CMS (zoals wordpress)
  • maatwerk webapplicaties
  • ontwikkeling van apps
  • bouwen van webshops
  • ontwikkeling van online visitekaarten
  • gebruikersonderzoek UX (User Experience) advies

Waar mogelijk helpen de studenten je gelijk. Laat jouw irritaties aan jouw website gelijk verbeteren!

De eerstvolgende mogelijkheid voor ondersteuning is in de week van 29 januari tot 2 februari

Je kunt deze week gewoon langslopen of maak vooraf een afspraak via info@digitaliseringwerkt.nl en weet zeker dat je niet hoeft te wachten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze projecten via onze digitale nieuwsbrief. 

Schrijf je in voor een van de workshops

Naam(Vereist)
Aanmelden voor workshops(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor deze workshop

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.