Loman ziet toeristenbranche groeien en groeit graag mee

Geplaatst op: april 24, 2023

De toeristensector is hard geraakt door de coronacrisis. Onderneemster Poli Loman uit Leiderdorp weet daar alles van. Haar reisbureau Travelling Albania ondervond de nodige problemen, maar krabbelt nu weer op. ‘Het aantal aanvragen voor reizen voor deze zomer is flink toegenomen. Vanwege deze groei denk ik er ook aan om op zoek te gaan naar een nieuw bedrijfspand. Dan heb ik ook de mogelijkheid om stagiairs te begeleiden’, aldus Loman.

Om ondernemers te leren kennen, bezoekt wethouder Herman Romeijn diverse bedrijven, waaronder dat van Loman. ‘Ondernemerschap is er in soorten en maten. Door kennis te maken leer je elkaar niet alleen kennen, je kunt elkaar ook helpen door nieuwe verbindingen te leggen. Zo heb ik nu kunnen verwijzen naar Area071 als mogelijke plek voor haar bedrijf en is ze van harte welkom bij ondernemersvereniging LOV Leiderdorp’ verduidelijkt Romeijn.

Er was nog een reden voor het bezoek. Loman heeft met een vooruitziende blik een voucher voor digitalisering aangevraagd bij Economie071. ‘Ik ben vrij technisch en mijn website is goed op orde, maar op een gegeven moment kom je op een punt dat je een specialist nodig hebt. Dat is best een investering. De voucher van 1000 euro heeft mij het zetje gegeven om dat toch te doen’.

Uit handen van wethouder Romeijn ontving zij de voucher met een aanmoediging: ‘Ik ben zelf in Albanië geweest en vond het een prachtig land. Ik hoop dat meer mensen die ervaring mogen krijgen via Travelling Albania. De website zal daar ongetwijfeld mensen bij helpen. Veel succes!’.

Extra informatie

  • Wil je eens sparren over de kansen voor jouw bedrijf? Maak dan een online afspraak van een uur met één van onze mkb-coaches. Een afspraak maak je eenvoudig via het planningssysteem op deze pagina.
  • Bedrijven die gebruikmaken van digitalisering groeien sneller en zijn toekomstbestendiger. Dat komt omdat digitalisering toegang biedt tot nieuwe omzet, maar ook kosten kan verlagen. Wil jij die kans pakken? Meld je dan aan voor een van onze workshops.
  • Benieuwd hoe digitaal jouw bedrijf is? Doe de scan en krijg gratis te zien hoe jouw bedrijft scoort op: online sales & marketing, automatisering, data analyse en online veiligheid.
  • Benieuwd naar tips van experts en nog meer ervaringen van ondernemers die al een voucher hebben benut? Bekijk dan dit compacte swipe-zine.

Deel dit bericht

Misschien ook interessant

Op 15 april organiseerden wij in samenwerking met de Leiderdorpse Ondernemersvereniging (LOV) een praktische workshop…
Actueel
De volgende voucher ronde opent in oktober….
Actueel

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze projecten via onze digitale nieuwsbrief. 

Schrijf je in voor een van de workshops

Naam(Vereist)
Aanmelden voor workshops(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor deze workshop

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.