Nieuwe voucherronde open

Geplaatst op: maart 25, 2024

Laat digitalisering voor je werken heeft op 25 maart een nieuwe voucherronde open gezet. Deze regeling is speciaal ontworpen om het mkb in de gemeenten Katwijk, Leiden, Leiderdorp, Voorschoten en Zoeterwoude te ondersteunen bij hun digitaliseringsinspanningen. Ondernemers kunnen tot € 5.000 terugkrijgen van hun investering.

‘De voucherregeling was in 2023 een groot succes, daarom zijn we erg blij ook dit jaar weer een flink aantal vouchers uit te kunnen geven zodat ondernemers de kansen die digitalisering biedt kunnen verzilveren.’, aldus projectleider Dwayne van der Klugt.

Aanvragen kan hier.

Wat is de Voucherregeling?

De voucherregeling is een financiële stimulans die bedrijven helpt bij het digitaliseren van hun activiteiten. De voucher kan worden gebruikt voor een breed scala aan digitaliseringsprojecten. Van digital marketing, denk aan het verbeteren van een website of webshop, tot cyber security. Afhankelijk van de omvang van het bedrijf kan een ondernemer € 1.000, € 2.500 of € 5.000 ontvangen. Daarbij geldt altijd dat een ondernemer minimaal 25% van de kosten zelf draagt.

Hoe aan te vragen?

Bedrijven die zijn ingeschreven in een van de deelnemende gemeenten en maximaal 50 fte in dienst hebben, kunnen een aanvraag indienen. Zij kunnen sinds 25 maart 12.00u aanmelden via het formulier op de website. De aanvragen worden beoordeeld op basis van het ‘first come, first served’ principe. De beoordeling vindt in principe plaats binnen tien werkdagen.

De aanvraag zelf kost slechts een paar minuten, maar enige voorbereiding is wel noodzakelijk. Daarom wordt ondernemers aanbevolen nu in actie te komen en de aanvraag voor te bereiden. Voor hulp daarbij zijn drie coaches beschikbaar. Ook het inplannen van een afspraak kan via de website.

Deel dit bericht

Misschien ook interessant

Op 15 april organiseerden wij in samenwerking met de Leiderdorpse Ondernemersvereniging (LOV) een praktische workshop…
Actueel
De volgende voucher ronde opent in oktober….
Actueel

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze projecten via onze digitale nieuwsbrief. 

Schrijf je in voor een van de workshops

Naam(Vereist)
Aanmelden voor workshops(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor deze workshop

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.