Strandcamping Zuidduinen ontwikkelt app met voucher

Geplaatst op: april 4, 2023

Digitalisering van je bedrijf biedt veel kansen. Het kan kosten verlagen en omzet vergroten. Die kansen ziet Rozemarijn Dees van Strandcamping Zuidduinen in Katwijk ook. Zij vroeg een voucher voor digitalisering t.w.v. 1000 euro aan bij Economie071. Wethouder Jacco Knape (Economie) reikte deze voucher op dinsdag 19 juli aan haar uit.

Besparing van tijd

Onderneemster Dees heeft de voucher voor digitalisering aangevraagd bij Economie071 nadat zij deze mogelijkheid voorbij zag komen via de Katwijkse Ondernemersvereniging (KOV). “Vorig jaar hebben wij geïnvesteerd in een nieuwe website, maar dankzij de voucher kunnen wij nog een stap verder gaan met onze digitalisering. Met de voucher ontwikkelen wij onze eigen app waarmee wij gasten voor aanvang, tijdens en na hun verblijf op de hoogte kunnen houden en bijvoorbeeld online bestellingen in de supermarkt en/of horeca mogelijk kunnen maken. Op deze manier verdwijnt een hoop papierwerk, dat scheelt tijd, maar is vooral ook goed voor het milieu.” Dees geeft ook aan dat aanvragen van de voucher erg soepel verliep: “Het was verbazingwekkend makkelijk om een voucher aan te vragen. We hadden snel uitsluitsel en daardoor zal de app nog dit zomerseizoen in gebruik genomen worden.”

Uit handen van wethouder Knape ontving zij de voucher met een aanmoediging: “Goed om te zien dat het bedrijfsleven in onze gemeente ook investeert in digitalisering! Daarin zitten mogelijke kostenbesparingen en nieuwe marktopeningen voor de ondernemer”.

Verbeterstappen

Om ondernemerschap, innovatie en de toeristische sector te steunen, bezoekt wethouder Jacco Knape verschillende bedrijven. ”Ondernemerschap is er in alle soorten en maten. Door kennis te maken en gevoel te houden met ondernemend Katwijk, Valkenburg en Rijnsburg leren we als gemeente ondernemers kennen en kunnen we elkaar ook helpen om nieuwe verbindingen te leggen. De regionale samenwerking binnen Economie071 is daarbij een mooie kans om op thema, zoals nu met digitalisering, ook concrete verbeterstappen te zetten”.

Nieuw ronde vouchers

De nieuwe voucher ronde is nog niet geopend. Kijk op de voucher pagina voor meer informatie.

Extra informatie

  • Wil je eens sparren over de kansen voor jouw bedrijf? Maak dan een online afspraak van een uur met één van onze mkb-coaches. Een afspraak maak je eenvoudig via het planningssysteem op deze pagina.
  • Bedrijven die gebruikmaken van digitalisering groeien sneller en zijn toekomstbestendiger. Dat komt omdat digitalisering toegang biedt tot nieuwe omzet, maar ook kosten kan verlagen. Wil jij die kans pakken? Meld je dan aan voor een van onze workshops.
  • Benieuwd naar tips van experts en nog meer ervaringen van ondernemers die al een voucher hebben benut? Bekijk dan dit compacte swipe-zine.

Deel dit bericht

Misschien ook interessant

15 november
Benut de kansen van ChatGPT voor jouw bedrijf…
Actueel
22 november 2022
Ondernemen in 071 brengt ondernemers op schaal van de Leidse regio bij elkaar. Om elkaar te…
Workshop
Studenten van mboRijnland staan klaar om je te ondersteunen…
Actueel
De voucherregeling die 9 oktober open ging is een groot succes….
Actueel

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze projecten via onze digitale nieuwsbrief. 

Schrijf je in voor een van de workshops

Naam(Vereist)
Aanmelden voor workshops(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor deze workshop

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.