Vervolg mkb-digitalisering van start

Geplaatst op: juni 20, 2023

In 2022 hebben wij samen met Economie071 gewerkt aan het initiatief ‘Laat digitalisering voor je werken’. Veel van jullie hebben hiervan gebruik gemaakt om jouw bedrijf (meer) te digitaliseren. En we hebben goed nieuws: ‘Laat digitalisering voor je werken’ is verlengd tot eind 2025. Mooie kans om (weer) aan te haken!

Kies wat jou verder helpt

Of je nu de eerste stap wilt zetten of op zoek bent naar doorontwikkeling, het aanbod biedt voor elke ondernemer wat wils. Je kunt praktische workshops volgen waarmee je direct een verbeterstap kunt zetten. Dit helpt niet alleen bij het besparen van kosten en het vergroten van de omzet, maar ook bij het verhogen van het werkplezier voor jou en je medewerkers.

Nu al benieuwd naar de mogelijkheden? Vul dan online de vernieuwde digiscan in. Deze scan geeft inzicht in de digitale volwassenheid van jouw bedrijf. Zo weet je na het invullen waar je prioriteit aan moet geven, welke kansen zich voordoen en waar je terecht kunt voor verder advies of hulp.

Wil je eerst rustig sparren met ons? Dat kan via een gratis (online) coachgesprek, waarbij je de digiscan kunt bespreken met een van onze experts. Maak een afspraak via info@digitaliseringwerkt.nl.

Ben je toe aan een concrete verbeterstap? Vraag dan op 9 oktober een voucher aan. Deze zijn beschikbaar in waardes van 1000, 2500 en 5000 euro. Aanvragen gaat eenvoudig en snel deze website.

Deel dit bericht

Misschien ook interessant

Op 15 april organiseerden wij in samenwerking met de Leiderdorpse Ondernemersvereniging (LOV) een praktische workshop…
Actueel
De volgende voucher ronde opent in oktober….
Actueel

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze projecten via onze digitale nieuwsbrief. 

Schrijf je in voor een van de workshops

Naam(Vereist)
Aanmelden voor workshops(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor deze workshop

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.